REFERENSSIT

 

ASIAKKAIDEN KOKEMUKSIA

Työnantajabrändin kartoitus Boco IP:lle


"Työnantajabrändin Startti oli lupauksensa mukaisesti vaivaton, kustannustehokas ja nopea. Erityisen tyytyväinen olin siihen, miten vähän tämä vaati omaa ajankäyttööä ja kuinka hyvän raportin saimme nykytilastamme. Viestintäammattilainen osaa kysyä oikea kysymykset ja samalla sanoittaa nykytilan selkeästi viestittävään muotoon. Raportti kiteytti hyvin tärkeimmät seuraavat toimenpiteet työnantajabrändin kehittämiseksi. Ilman ulkopuolista apua tämä tärkeä projekti olisi helposti siirtynyt pitkälle tulevaisuuteen, kun arjen muut kiireet olisivat painaneet päälle." Karri Leskinen, toimitusjohtaja, Boco IP

 

Lue, mitä kaikkea yhteistyö Boco IP:n kanssa on pitänyt sisällään

Työnantajabrändin kartoitus Optirealille

"Työnantajabrändiin liittyvä yhteistyö oli sujuvaa ja tehokasta. Saimme paljon konkretiaa ja myös ajatuksen ruokaa moneen muuhun meille tärkeään teemaan. Työnantajabrändin kartoituksen lopputulokset ja niiden kattavuus olivat laajemmat kuin osasin odottaa. Yhteistyö oli yrityksellemme erittäin hyödyllinen ja ylitti odotukset. Suosittelen Viestitarhuria työnantajabrändin kehittämiseen liittyvissä asioissa." Janne Gustafsson, toimitusjohtaja, Optireal Oy

Lue, mitä kaikkea yhteistyö Optirealin kanssa on pitänyt sisällään

 

Sisällöntuotantoa AS3:lle
 

"Marja on viestinnän rautainen ammattilainen, hän hallitsee tekstin tuottamisen eri lähteistä niin tilastoista kuin haastatteluista. Kiteyttäen ja helposti luettavaa tekstiä luoden. Marjan kanssa on mutkatonta tehdä yhteistyötä, kommunikaatio toimii saumattomasti ja viestintäprojektit voi luottaa hänen käsiinsä." Leena Airola, Managing Partner, AS3 Finland Oy

Lue, mitä kaikkea yhteistyö AS3:n kanssa on pitänyt sisällään

 

Muuta palautetta Viestitarhurin asiakkailta
 

"Marja on jo pidempään toteuttanut meille niin pienyritysten kuin startupien yrittäjätarinoita ja voin vilpittömästi suositella yhteistyötä hänen kanssaan. Artikkelit on kirjoitettu pieteetillä, rikkaalla kielellä ja ne kuvaavat monipuolisesti sitä, millaista on olla yrittäjänä nykypäivän Helsingissä ja miten potentiaalisesta ideasta on kasvanut menestyvää liiketoimintaa. Myös kaikki muu vuorovaikutus Marjan kanssa on vaivatonta ja yhteistyön syventyessä tuntuukin monesti, että hän osaa jo muutamasta sanasta päästä kärryille, millaista näkökulmaa milloinkin olemme hakemassa."
Klaus Kangaspunta, NewCo Helsinki

"Saimme Marjalta arvokasta sparrausapua viestintäämme. Muutaman tunnin etäkoulutuksessa hän opasti meidät digitaalisen viestinnän saloihin. Arvostan erityisesti sitä, että saimme hyviä käytännön vinkkejä ja tietoa. Myös raakaversio teksteistämme muuttui eläväksi Marjan käsissä."
Marja Paavilainen, toimitusjohtaja, Talent Mapping Oy

 

”Viestitarhuri on suunnitellut ja tuottanut sisältöjä useisiin julkaisuihimme ja hoitanut julkaisujen toimitustöitä. Yhteistyö on ollut sujuvaa ja vaivatonta. Tyytyväisinä voimme suositella viestintäasioissa muillekin.”

Hanna Nurmi, päällikkö, Plan International Suomi

 

”Viestitarhuri on kouluttanut ja sparrannut asiantuntijoitamme viestinnässä ja tehnyt meille viestintäsuunnitelman. Viestinnän workshopista annoimme seuraavaa palautetta: hyvä tempo, relevantit sisällöt, positiivinen ja rakentava tyyli viedä asiaa eteenpäin, innostava ja kuunteleva. Yhteistyö Viestitarhurin kanssa on ollut erinomaista ja auttanut meitä kehittymään viestijöinä globaalissa toimintakentässämme.”
Tina Strandberg, toiminnanjohtaja, Suomi-Seura

 

”Vaikuttava muutosviestintä -koulutus oli hyvin jäsennelty ja asiantunteva kokonaisuus. Kouluttajan kokemus kuului taustalla ja esimerkit olivat luontevia, mietittyjä. Selkeästi ilmaistu, ihanat diat. Erittäin hyvä kokonaisuus ja suosittelen lämpimästi!”
Anne Porthén, toiminnanjohtaja, Kansalaisareena

 

”Marja on uskomattoman monipuolinen ja aikaansaava viestinnän ammattilainen, joka tekee erittäin laadukasta jälkeä.”
Elina Talonen-Lintunen, Senior Advisor, YFU

"Yhteinen videoprojekti sujui ripeästi ja mutkattomasti. Marjan kanssa oli hauska tehdä töitä."
Joppe Hasselman, One Man Show Oy

marja_nettikoko2000px-9.jpg