viestinnän osaaja 

 

viestitarhurin tarina

Eletään vuosituhannen alkupuolta Toscanassa, Italiassa. Työskentelen paikallisella viinitilalla ja ihastun keskiaikaiseen kylään niin, että jään vielä toiseksi vuodeksi kirjoittamaan ruoasta, juomasta ja toscanalaisesta elämänmenosta. Kierrän mieheni kanssa ahkerasti Chianti Classicon viinitiloja ja tutustun niin niiden omistajiin kuin työntekijöihin.  

Laatuviinejä tuottavien viininviljelijöiden työtä seuratessa erityisesti yksi asia pysäyttää. Pienillä tiloilla
viininviljely on todellista käsityötä ja rypäleistä huolehditaan kuin omista lapsista. Viinitarhurit esittelevät suurella ylpeydellä köynnöksiään ja kellareitaan. Määrän sijaan panostetaan laatuun: vähemmän, mutta parempaa.

Kesä 2019 Helsingissä. Teen pitkään muhineen päätöksen ryhtyä viestintäalan yrittäjäksi ja ajatukseni leijailevat välittömästi Chiantin kukkuloille sypressien ja oliivipuiden katveeseen. Tiedän, että haluan tehdä työtä asiakkaideni hyväksi samanlaisella intohimolla ja paneutumisella kuin tuntemani toscanalaiset viininviljelijät.

Syntyy Viestitarhuri. Sinulle, joka haluat henkilökohtaista, juuri teidän organisaationne tarpeisiin räätälöityä palvelua. Sinulle, joka arvostat pientä, mutkatonta ja ketterää. Sinulle, joka etsit laatua - määrän sijaan.

nainen tarinan takana

Olen Marja Vesala - viestinnän ja markkinointiviestinnän ammattilainen. Autan pk-asiantuntijaorganisaatioita rakentamaan parempaa työelämää. Uskon siihen, että yksi tapa tehdä työelämästä parempaa, on haastaa organisaatioita kehittämään työnantajabrändiään. Siinä työssä on pakko ottaa kantaa myös työntekijäkokemukseen. 

 

Lähes 20 vuoden työkokemus asiantuntijaorganisaatioiden viestinnästä, markkinoinnista, tapahtumista ja varainhankinnasta antaa erinomaisen pohjan teidän työnantajabrändityönne vauhdittamiseen. Tunnen hyvin pk-organisaatioiden todellisuuden, jossa pienillä resursseilla täytyy saada aikaan isoja tuloksia. 

Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden maisteri, ja minulla on taskussani myös työ- ja organisaatiopsykologian opintoja avoimessa yliopistossa. Esikoiskirjani, tarinallinen tietokirja Vuosi Toscanan kukkuloilla (WSOY) julkaistaan elokuussa 2022.

Työnantajabrändin ja hyvän työelämän viestinnän lisäksi sydämeni sykkii tennikselle, kirjoille ja Italialle. 

"If there
is will,
there is
a way."

marja_nettikoko2000px-5.jpg